Keresés...

Last Minute Offers - nyitott mobilitási helyek adatbázisa

EVS küldő szervezetek, ifjúsági cserében aktív hazai partnerek - ha mobilitási projektjeitekben vannak fiatalok számára nyitott résztvevői helyeitek, az Eurodesk új felületét nektek találták ki!

A Last Minute Offers (LMO) az Eurodesk új online információs szolgáltatása, amely kifejezetten a fiataloknak szóló, tanulási célú, nemzetközi mobilitási projektek számára jött létre.

Mindazoknak a küldő szervezeteknek, amelyek ingyenes vagy nagyon alacsony önköltséggel járó külföldi mobilitási tapasztalatot kínálnak fiatalok számára, a lastminute.eurodesk.eu honlap nagyszerű lehetőséget biztosít projektjeik népszerűsítésére, megosztására. A honlap révén még több fiatalhoz eljuttathatják az általuk ajánlott lehetőségeket.

Hogyan érhetők el a fiatalok a kínált lehetőségekkel? CSAK 3 lépés!

1. Regisztráció
A lastminute.eurodesk.eu honlapon saját felhasználói fiókot kell létrehozni a szervezet számára. A felhasználói információkat azon nemzeti Eurodesk központok validálják, amely országban a szervezet be lett jegyezve.

2. Ajánlatok feltöltése
A projekteket elsősorban magyarul kell megosztani - a magyar fiatalok számára. Lehetőség van utólag az eredeti ajánlathoz idegen nyelvű fordításokat is hozzáadni, és ezáltal az ajánlatot más nyelveken is elérhetővé tenni

3. Validálás 
Miután a nemzeti Eurodesk validálta az ajánlatot, az megjelenik a lastminute.eurodesk.eu honlapon, és nyilvános lesz mindaddig, amíg le nem jár a regisztrációs határidőben megjelölt dátum.  

A szervezeti regisztrációban segítséget nyújt a letölthető útmutató.

A lastminute.eurodesk.eu honlap folyamatos fejlesztés alatt áll, a felhasználók észrevételeit, megjegyzéseit az eurodeskhu@eurodesk.eu e-mail címre várjuk.


 
Elejére!