Keresés...
11/20/2015 04:26:00 du.

A DEAC kihagyhatatlan sporteseményei

Újabb lépést tehet a legjobb négy felé a DEAC Kamilla Gyógyfürdő a Hepp-kupában. Indul a labdarúgók idei utolsó pontvadászata.


Az NB1/B-s férfi kosárlabda bajnokság ötödik fordulójában legutóbb hozta a kötelezőt az Eger ellen a DEAC Kamilla Gyógyfürdő. Nagy Ágoston legénysége a hétvégén a Hepp-kupában ismét összecsap a hevesiekkel. A címvédő debrecenieknek mindössze két mérkőzést kell nyerniük a január eleji négyes döntő kiharcolásához. Az elsőt november 21-én, szombaton 18 órától játsszák Egerben.

A DEAC női kosarasai harmadik hazai mérkőzésüket is megnyerték az Amatőr Női NB1 hatodik fordulójában. A Diósgyőr második csapata ellen aratott 74-61-es sikerével Kovács Imre csapata megőrizte itthoni veretlenségét. Legközelebb a tabella nyolcadik helyén álló Szolnok otthonában lép pályára a debreceni csapat november 22-én, vasárnap 13 óra 30 perckor.

A záró, azaz a 15. fordulóhoz érkeztek a bajnokságban a Hajdú-Bihar megyei első-, valamint másodosztályú futballcsapatok. A Sáfár László vezette megye I-es együttes szezonja eddig nem alakult a legjobban, hiszen tizenhárom meccséből mindössze négyet nyert meg a gárda egy döntetlen és nyolc vereség mellett, ami a 13. helyre elegendő egyelőre. Bár plusz egy meccse még hátra van labdarúgóinknak (november 25-én, szerdán 18 órától az Egyetemi Sporttelep műfüves pályáján az elmaradt Püspökladány elleni derbi miatt), a veszélyzónából csak egy új győzelemmel kerülhetnek ki. Minderre november 21-én, szombaton 17 óra 30 perctől lesz lehetőségük, amikor a Szövetkezetek SE Hajdúdorogot fogadják a Dóczy József utcai Sporttelepen.

Nem vár könnyű túra a már biztosan őszi bajnokként záró DASE csapatára a megye II. északi csoportjának utolsó játéknapján. Pöszmet Tibor legényei a hazai pályán bárkire veszélyes Csontos Ferenc SE Fülöp gárdájához látogatnak. A szezonzáró mérkőzés november 22-én, vasárnap 13 órakor kezdődik Fülöpön.

Katona László legénysége viszont hazai pályán zárja az évet. A DEAC II. a tabella hetedik helyén álló Nagyrábé Petőfi SK-t látja vendégül november 21-én, szombaton 13 óra 30 perctől. A debreceniek eddig tizenhárom meccsen kilenc győzelmet arattak, egy iksz és három vereség mellett, ám utóbbi nyolc mérkőzésükön mindössze egyszer, épp a legutóbbi fordulóban kaptak ki. Viszont, ha szombaton sikerül három ponttal búcsúzniuk az idei évtől, akkor a dobogóról várhatják a tavaszi folytatást.

A DEAC női futsalcsapatának nem sikerült a bravúr a Hajdúböszörményi TE ellen. Sólyom Attila alakulatát 8-2-re terítette le idegenben a hajdúsági csapat. A debreceniek legközelebb november 22-én, vasárnap 15 órától javíthatnak Miskolcon, ahol a DVTK-Vénus ellen lépnek pályára az NB1-es bajnokság 8. fordulójában.

Zsupponyó Levente fiai egy nagy iramú, parázs mérkőzésen szenvedtek vereséget a Berettyóújfalu ellen. A zsúfolásig megtelt Kecskeméti János Sportcsarnokban az MVFC 1-2-re győzött. A DEAC futsalosai legközelebb Gödöllőre látogatnak, ahol a Corvitas ellen küzdenek november 20-án, pénteken 19 órától az NBII Keleti csoportjában.

A DEAC férfi kézilabdázói legutóbb 33:25 arányú vereséget szenvedtek a Hajdúböszörmény TE otthonában. Az együttes legközelebb hazai pályán, a Kecskeméti János Sportcsarnokban bizonyíthat november 21-én, szombaton 18 órától a Hajdúnánás ellen.

A DEAC röplabdázóinak legutóbb nem sikerült győzelmet kiharcolni a Dunaferr ellen. Fodor Antal NBI-es csapata idegenben játszik legközelebb, november 21-én, szombaton 14 órától Kaposváron.



 
Elejére!