Keresés...

XVI. Környezet Védelméért Díjak átadása

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2016-ban 16. alkalommal rendezte meg a Környezetvédelmi és Vízipari Bált, a szakma legelegánsabb rendezvényét, ezúttal a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai szövetséggel közösen, a Budapesti Kongresszusi Központban. Az ünnepélyes találkozót a fővédnök, V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár köszöntötte.


A Bál legfontosabb programja ismét a Környezet Védelméért Díjak átadása volt, amelyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége alapított.

Idén a vállalkozások kategóriájában a Palota Környezetvédelmi Kft és SARPI Dorog Kft. konzorciuma kapta meg a Díjat a 140 éves probléma megoldása: Budapesti Vegyiművek Zrt. Illatos úti telephelyéről 2300 tonna veszélyes hulladék elszállítása c. pályázatért.

Magánszemélyek kategóriában életmű díjat kapott Dr. Bándi Gyula Professzor, CsC, Dr. habil, tanszékvezető egyetemi tanár a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog-és Államtudományi Kar, Környezetjog és Versenyjog Tanszékén, aki környezetjog oktatásának és kutatásának kiváló művelője több mint három évtizede.



 
Elejére!