Keresés...

Time to Move - rámozdítunk Európára


A Time to Move kampány az Eurodesk hálózat kezdeményezése, amely az Erasmus+ program támogatásával valósul meg Európa-szerte. A kampány célja a nemzetközi mobilitási lehetőségekről szóló ifjúsági információk terjesztése, valamint az Eurodesk hálózat szolgáltatásainak népszerűsítése.


A Time to Move kampány 2015. szeptember 21. és október 5. között zajlik az Eurodesk hálózat több mint 20 partnerországában, köztük itt Magyarországon is valósulnak a helyi Eurodesk partnerek szervezésében események, programok, kitelepülések, információ-szolgáltató alkalmak.

Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek? Részt vennél nemzetközi projektekben, eseményeken? Kíváncsi vagy, milyen Európai Uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Csatlakozz a programokhoz, és választ kapsz a kérdéseidre!

Az események részletes listáját a timetomove.info  oldalon találhatod meg, a hazai programokról részletesebben alább olvashatsz.

  # Mutasd be lakóhelyed!

A kampány része egy európai képeslap pályázat is, amelyen 13-30 év közötti fiatalok vehetnek részt. A felhívásra a saját lakóhelyüket bemutató és népszerűsítő fotót, grafikát, szlogent tartalmazó kreatív képeslapot küldhetnek be. Részletes felhívás: eurodesk.hu/hirek/10826

Magyarországi események
Központi rendezvény

A hazai programsorozat központi eseménye az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda, az Eurodesk Magyarország és a Europe Direct Budapest közös rendezvénye, az Európai Piknik, amelyen több magyarországi Eurodesk partner is közreműködik majd. A szeptember 26-án az ELTE Füvészkertben megrendezésre kerülő Piknik fókuszában a fiatalok aktív részvétele, a nemzetközi mobilitási programok lehetőségei, valamint a Fejlesztés Európai Éve állnak. A szervezők szabadtéri programokkal, európai uniós információval, koncertekkel várnak minden fiatalt és ifjúsági szakembert.
Facebook esemény: bit.ly/europaipiknik 

Eurodesk partnerek eseményei
Az alábbi helyszíneken találkozhatsz Eurodeskes információkkal helyi multiplikátoraink programjain:


Budapest Cikk Egyesület - Együttható Egyesület - Te is Alapítvány - Őrmezei Református Misszió Dombrád - Debrecen - Hajdúböszörmény HAHA Egyesület
Kecskemét Hírös Agóra - Kék Elefánt
Gyula Mi egy Másért Egyesület
Martfű - Debrecen - Nyíregyháza Köz-Pont Egyesület
Miskolc - Eger - Gyöngyös Fiatalokért Kulturális és Szabadidős Egyesület
Székesfehérvár Echo Innovációs Műhely
Veresegyház Támaszpont MOP KKA
Veszprém Lélektér Alapítvány
Várpalota Thury Vár Nonprofit Kft
Magyaralmás Európa Ifjúsági Egyesület
Győr Rügybázis Egyesület
Szombathely Logo Ifjúsági Szolgálat

Kapcsolat: eurodesk.hu/eurodesk_partnerek



 
Elejére!