Keresés...

Segíts!

Dátum: 2016. november
Helyszín: Főnix Kultúrműhely, Budapest, Rigó utca 6–8.
Tartósélelmiszer-, téliholmi-, ruha- és játékgyűjtés az Új Akropolisz központjában

Szívesen felajánlanád másoknak kinőtt, feleslegessé vált ruháid, játékaid, túrafelszerelésed? Tartós élelmiszert vásárolsz? Tudsz eggyel többet is tenni a kosaradba?

Itt a remek alkalom!

Filozófiai iskolánk központjaiban november 21. és december 5. között várjuk mindazokat, akik örömmel tennék egy kicsit gazdagabbá szükséget szenvedő embertársaik karácsonyát. A felajánlásokat budapesti és Baranya megyei rászorulókhoz juttatjuk el.

Az adományokat fogadjuk; november 21 és december 5. között hétköznaponként 18:00 és 21:00 között a Rigó u. 6-8. szám alatt, péntekenként 20:00-ig. Ha más időpontban tudod csak hozni, azt is megoldjuk, egyeztessünk e-mailben vagy telefonon.


Akiknek gyűjtünk:


Intézmény: Menedékház Alapítvány (Budaörs)

A Menedékház Alapítvány 2005 óta működik Budaörsön, célja a leszakadó rétegek társadalmi és gazdasági integrációs esélyeinek növelése, illetve a már leszakadt társadalmi rétegek felzárkóztatása. A mélyszegénység és a kirekesztődés felszámolása, az esetleges esélyteremtő intézkedések kialakításával. Többek között nappali melegedőt, éjjeli menedékhelyet és családok átmeneti otthonát üzemeltetnek, ezen kívül fenntartanak egy hajléktalanok üzemeltette kerékpárszerelő műhelyt is. Összesen 160 embernek nyújtanak szállást és szociális ellátást.

Amit várnak: téliruha és -cipő, játék, tartós élelmiszer (liszt, olaj, só, cukor, konzerv stb.), háztartási eszközök, nem használt (új) zokni, harisnya, fehérnemű.


Intézmény: Budai Városkapu Iskola

A pécs-meszesi iskolaközpont tanulói között minden évben egyre több a szegény sorban élő gyermek, akikhez az Egyesület pécsi önkéntesei és a pedagóguskar felelősségteljes tagjai segítségével juttatjuk el az összegyűlt adományokat már 2012 óta.

Amit várnak: gyerekruha és -cipő, játék, tartós élelmiszer (liszt, olaj, só, cukor, konzerv stb.)

Intézmény: Utcafront

A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront részlege 2001 októberében jött létre azzal a céllal, hogy Budapest területén, a hajléktalanságon belül is hátrányosabb helyzetű idős, beteg és fiatal kábítószerfüggő embereknek nyújtson szakmailag indokolt segítségeket.

Amit várnak: pokrócok, sátrak, hálózsákok és mindenféle téli öltözék, tartós élelmiszer, nem használt (új) zokni, harisnya, fehérnemű
Intézmény: Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika


 
Elejére!